fbpx
De VanzareTeren

Teren in Rasinari 3010 mp cu priveliste superba

rasinari
69.230 EUR
ID: 1609138

Caracteristici

Descoperiți oportunitatea rară de a deține o porțiune de natură în una dintre cele mai pitorești și istorice zone din județul Sibiu. Situat în comuna Rășinari, la doar 12 km de Sibiu și la câțiva pași de stațiunea montană Păltiniș, acest teren oferă un refugiu perfect pentru cei care visează la un concediu montan de neuitat sau la o investiție într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă.

Detalii Teren:

- Suprafață Totală Generoasă: 3010 mp, împărțită în 3 parcele alăturate (1259 mp, 223 mp, 1528 mp), oferind posibilitatea dezvoltării unui proiect amplu și diversificat.
- Deschidere la Drum: 19 ml, asigurând acces facil și direct la proprietate, ceea ce facilitează orice proiect de construcție sau dezvoltare.
- Localizare în Extravilan: Situat în extravilanul Comunei Rășinari, terenul este ideal pentru cei care caută să investească într-o zonă liniștită, departe de agitația urbană, dar cu acces ușor la facilitățile moderne.
- Utilitățile: Se află la aproximativ 300 m de teren, ceea ce înseamnă că racordarea la serviciile esențiale este la îndemână.

Oportunitate de Investiție:

Această proprietate reprezintă o investiție deosebită, fie că doriți să construiți o reședință de vacanță, un complex turistic sau să dezvoltați o afacere în domeniul agroturismului. Amplasată într-o zonă cu un potențial turistic și recreativ imens, aproape de una dintre cele mai apreciate stațiuni montane din România, terenul promite nu doar un refugiu în mijlocul naturii, dar și oportunități excelente de creștere a valorii pe termen lung.

Explorați Potențialul Acestei Proprietăți Excepționale:

Nu ratați șansa de a deveni proprietarul unui teren într-una dintre cele mai frumoase și căutate zone din apropierea Sibiului. Pentru mai multe informații și pentru a explora toate posibilitățile oferite de acest teren, vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă ghida spre cea mai bună decizie investițională.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Amenajare străzi
  • Străzi de pământ

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe