fbpx
HOME | Regim Hotelier

Regim Hotelier

Regim Hotelier - Paltinul - Oferta

PROPRIETĂTI ÎN REGIM HOTELIER

Agenția Paltinul oferă spre închiriere apartamente și studiouri de lux în regim hotelier în zona istorică a Sibiului. Vezi lista apartamentelor ce sunt disponibile acum.

Dacă deții un astfel de apartament și dorești să beneficiezi de serviciile noastre, iată cum te putem ajuta.

promovare

PROMOVARE

Ne vom ocupa de promovarea apartamentul sau studioului, atât în cadrul siteului nostru, cât și prin intermediul celorlalte canale de media online pe care le deținem, astfel încât să ai un grad de ocupare cât mai aproape de 100%.

clienti

PRIMIRE CLIENŢI

Dacă nu vrei sau nu ai timp pentru a întâmpina clienții sau pentru procedura de check-out atunci ne vom putea ocupa și de aceste aspecte. Ne concentrăm pe experiența unică pe care o are fiecare imobil, mai ales cele din centrul istoric, astfel încât fiecare client să fie tratat în așa fel încât să revină și să recomande și altor turiști apartamentul respectiv.

mp

MANAGEMENTUL PROPRIETĂŢII

Dacă dorești să scapi definitiv de bătăile de cap și doar să te bucuri de veniturile pe care le poate genera proprietatea ta, atunci ne poți lăsa pe noi să facem toată munca. Ne vom ocupa de chiriașii de scurtă durată, întreținere, plata diverselor utilități, reparații curente și asigurări.