fbpx
De VanzareTeren

Teren 2039 mp cu vedere catre Cetatea Cisnadioara

cisnadioara
142.730 EUR
ID: 1031577

Caracteristici

Vă oferim posibilitatea de a deține un teren deosebit în Cisnădioara, una dintre cele mai pitorești și apreciate zone din apropierea Sibiului. Cu o localizare privilegiată, acest teren vine cu o panoramă impresionantă către Cetatea Cisnădioara, oferind un cadru natural spectaculos și o atmosferă de liniște și relaxare.

Aspecte Cheie ale Terenului:

Localizare Ideală: Situat în Cisnădioara, terenul se bucură de o poziție exclusivistă, cu vedere directă către Cetatea Cisnădioara, într-o zonă liniștită și în plină dezvoltare.
Suprafață Generoasă: Cu o suprafață de 2039 mp și o deschidere la drum de 29 ml, terenul oferă spațiu amplu pentru construcția unei locuințe de vis sau a unui proiect de investiție.
Acces la Utilități: Deși utilitățile (gaz și curent) se află la o distanță de aproximativ 500 m, apa și canalizarea sunt proiectate pentru implementare în anul 2023, adăugând valoare și facilitând dezvoltarea viitoare a terenului.
Zonă în Continuă Dezvoltare: Fiind într-o zonă care se bucură de atenție crescută din partea dezvoltatorilor și investitorilor, terenul reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc special pentru construirea unei case sau pentru dezvoltare imobiliară.
Construiți Visul Dvs. într-un Cadru Natural Excepțional:

Această proprietate este perfectă pentru cei care își doresc să construiască o locuință în mijlocul naturii, cu o priveliște care inspiră liniște și frumusețe, sau pentru investitorii care văd potențialul unei zone în plină ascensiune.

Beneficiind de o combinație rară între accesibilitate, panoramă de neuitat și potențial de dezvoltare, terenul din Cisnădioara este o investiție inteligentă pentru viitor. Nu ratați ocazia de a vă transforma visul în realitate într-una dintre cele mai frumoase zone din jurul Sibiului.

Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a explora toate posibilitățile pe care acest teren le oferă.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Alte caracteristici
  • Acces auto
  • Amenajare străzi
  • Iluminat stradal
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe