fbpx
De VanzareTeren

Investitie Imobiliara Cisnadie: Teren 1800 mp, S+P+1E+M

cisnadieZona Central
199.800 EUR
ID: 1805255
Etaj: 1S+P+1E+M

Caracteristici

Oferta Exclusivă: Teren Exclusivist în Inima Cisnădiei

Va prezentam o oportunitate de neegalat: o parcelă de teren care îmbină potențialul dezvoltării cu splendoarea naturală a Cisnădiei, disponibilă pentru achiziție în exclusivitate prin Paltinul Imobiliare.

Localizare Strategică și Plină de Verdeața:
Amplasament Premium: Situat in Cisnădie, zona îmbogățită de istorie și spații verzi, adiacentă unui parc plăcut și accesibil, perfect pentru plimbări relaxante și activități în aer liber, având un acces generos la două artere principale, terenul nostru de 1800 mp cu o deschidere de 50 de metri liniari, vă așteaptă să-l transformați în scena ideală a proiectelor dumneavoastră.

Un Spațiu Gata Pentru Transformare:
Privat și Accesibil: Gândit pentru cei care visează la un echilibru între accesibilitate și intimitate, oferind posibilitatea de a realiza o locuință personalizată sau un ansamblu rezidențial ori comercial distinctiv.

O Piscină De Vis: Vasta suprafață permite adăugarea unei piscine impresionante, creând un centru de relaxare și divertisment pentru familie și prieteni.

Dezvoltare Fără Limite:
PUZ Aprobat: Terenul vine cu un Plan Urbanistic Zonal aprobat, ce deschide calea spre construcții înalte, cu regim de înălțime flexibil, incluzând subsol, parter, etaj și mansardă.

Accesibilitate Duală:
Intrare Dublă: Facilități de acces remarcabile, esențiale pentru orice abordare arhitecturală sau logistică a proiectelor viitoare.

Investiția Care Definește Viitorul:
Această proprietate este mai mult decât o simplă achiziție; este terenul pe care vă veți construi visele, creând valoare și patrimoniu pentru generațiile ce vor veni.

Acționați cu Încredere:
Așteptăm cu interes să vă prezentăm această proprietate remarcabilă. Pentru detalii suplimentare și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Timpul este esențial și noi, la Paltinul Imobiliare, suntem gata să vă susținem în realizarea viziunii dumneavoastră imobiliare.

Viziune, valoare și viață în armonie cu natura. Începeți acum, într-un loc unde fiecare zi se deschide cu posibilități nelimitate.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Alte caracteristici
  • Parcelabil
  • Amenajare străzi
  • Străzi asfaltate
  • Urbanism
  • PUZ Aprobat

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe