fbpx
HOME | Reprezentare exclusivă

Reprezentare exclusivă

SERVICII IMOBILIARE

Ne bucură interesul tău pentru servicii imobiliare și vrem să-ți prezentăm în această pagină servicii imobiliare cu un caracter aparte pe piața imobiliară din Sibiu, pe care activăm încă din anul 2002. Așadar, dacă ești în căutarea unui partener de încredere, ești mai aproape de rezultat, decât te-ai fi așteptat.

REPREZENTARE EXCLUSIVĂ

Care sunt beneficiile tale pentru care noi, cei de la Agenția Paltinul recomandăm clienților să lucreze sub forma unui contract de reprezentare exclusivă? Iată mai jos doar câteva dintre acestea.

Încredere

Încrederea este poate cel mai important lucru într-un parteneriat fie el social (căsnicie, de exemplu) fie el de business. În momentul în care ați decis să vă fructificați portofoliul imobiliar noi vă facem o promisiune de a vă obține cele mai bune condiții: preț, siguranță, rapiditate. Dar pentru acest lucru avem nevoie de încrederea ta, din calitatea de proprietar.

Investiție în publicitate și promovarea proprietății

În momentul în care ne-ai încredințat în mod exclusiv responsabilitatea unei tranzacții imobiliare, atunci vom investi timp, energie dar și resurse financiare pentru a duce la bun sfârșit acest demers. Fiecare proprietate va beneficia de un plan de marketing specific, ce va include pe lângă listarea online pe siteul nostru o serie de alte acțiuni de marketing online și offline, acțiuni care atrag costuri, dar care ar fi și dificil a fi realizat din postura de proprietar.

Cât te costă?

Pentru a beneficia de serviciul de Reprezentare Exclusivă trebuie să încheiem un contract de reprezentare pentru care vei plăti un comision din valoarea la care se va încheia tranzacția. Costurile de promovare, dar și cele de asistență juridică sunt incluse în cadrul acestuia. Astfel, noi investim în avans în promovarea proprietății tale, urmând să ne recuperăm investiția doar dacă vom avea succes. Acesta este și motivul pentru care trebuie să ne lași să ne facem munca, fără a mai apela la terțe persoane.

Mai ai întrebări?

Contactează-ne acum pentru a stabili o întâlnire și vei beneficia de o evaluare imobiliară gratuită.