fbpx
De VanzareTeren

Teren 10650 mp in Sura Mica

sura-mica
58.575 EUR
ID: 490409

Caracteristici

Descoperiți oportunitatea de a investi într-unul dintre cele mai promițătoare terenuri din Sura Mică, situat strategic la ieșirea către Ocna Sibiului, vis-a-vis de cartierul rezidențial Eden. Această ofertă unică include trei parcele variabile, oferind flexibilitate maximă investitorilor și dezvoltatorilor interesați de exploatarea potențialului zonei.

Detalii ale Proprietății:

Locație Privilegiată: Amplasat în comuna Sura Mică, terenul se bucură de o poziție ideală pentru dezvoltarea unor proiecte rezidențiale sau comerciale, beneficiind de proximitatea cu cartierul rezidențial Eden și accesul facil către Ocna Sibiului.
Suprafețe Variabile: Terenul este disponibil în trei parcele, permițând achiziționarea unei suprafețe între 7100 mp și 28220 mp, cu deschideri generoase de la 21 m până la 135 m, oferind diversitate în opțiunile de planificare și construcție.
Parcela 1: 7100 mp cu deschidere de 21 m
Parcela 2: 10470 mp cu deschidere de 62 m
Parcela 3: 10650 mp cu deschidere de 51 m
Oportunitate de Dezvoltare Versatilă:

Fie că doriți să construiți un ansamblu rezidențial nou, să dezvoltați facilități comerciale sau să creați un mixt de utilizări, aceste parcele oferă terenul ideal pentru a aduce viziunea dvs. la viață. Poziționarea strategică și dimensiunile generoase ale terenului reprezintă o bază solidă pentru o varietate de proiecte imobiliare.

Investiție de Viitor într-o Zonă în Creștere:

Beneficiind de o locație într-o zonă cu potențial de creștere, aceste parcele reprezintă o investiție inteligentă, cu perspective mari de apreciere pe termen lung. Proximitatea cu facilitățile existente și accesul ușor la principalele artere de transport fac din această proprietate o alegere excelentă pentru dezvoltatori și investitori.

Explorați Potențialul Acestei Proprietăți:

Nu ratați ocazia de a investi într-una dintre cele mai atractive zone de dezvoltare din apropierea Sibiului. Pentru mai multe informații și pentru a discuta despre posibilitățile oferite de aceste parcele, vă invităm să ne contactați. Aceasta este momentul ideal pentru a planifica viitorul dvs. proiect de succes în Sura Mică.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Amenajare străzi
  • Iluminat stradal
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate
  • Străzi neamenajate

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe