fbpx
HOME | Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentare Generala

Va multumim ca ati accesat site-ul www.paltinul.ro. Prin utilizarea site-ului www.paltinul.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

Website-ul www.paltinul.ro apartine societatii comerciale PALTINUL IMOBILIARE S.R.L, cu sediul in Sibiu, Bulevardul Mihai Viteazul nr. 20, Bl. P16, ap. 1, jud. Sibiu, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J32/136/97, CUI: 9329245. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Acesta cuprinde si diverse domenii si sub-link-uri apartinind societatii comerciale PALTINUL IMOBILIARE S.R.L.

Informare consumatori

Paltinul Imobiliare SRL pune la dispozitia clientului o informare scrisa cu privire la: comisioanele practicate de Paltinul Imobiliare SRL; preturile practicate in zona pentru tipul de imobil similar celui ofertat conform bazei noastre de date; costurile estimative ce-i revin clientului pe parcursul incheierii unei tranzactii; deficiente si inconveniente declarate de proprietar agentiei cu privire la imobil si vecinatati, care ar putea influenta pretul acestuia.

Comisioane practicate de Paltinul Imobiliare S.R.L. sunt:

– pentru intermediere vanzare, cumparare, si consultanta imobiliara comisionul este 2%+TVA pentru imobile si 3%+TVA pentru terenuri aplicat la valoarea pretului inscris in promisiunea de vanzare,

– pentru intermediere vanzare, cumparare, si consultanta imobiliara la imobilele cu pret  mai mic de 25.000 euro comisionul este de 500 euro+TVA aplicat la valoarea pretului inscris in promisiunea de vanzare, suma ce se achita in lei la cursul BNR din ziua platii,

– pentru intermediere inchiriere comisionul este de 50%+TVA pentru fiecare parte din contract, aplicat la valoarea chiriei lunare inscrisa in contractul de inchiriere.

Politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene, Paltinul Imobiliare SRL se aliniaza acestor prevederi si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Paltinul Imobiliare SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, in scop statistic, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse, servicii si proprietati imobiliare conform cautarilor tale efectuate in site-ul nostru, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

I. Acordul dvs. de a colecta datele dvs. personale

Folosind aceasta pagină, vă exprimati acordul către compania Paltinul Imobiliare SRL de a colecţiona şi utiliza aceste informaţii aşa cum este descris in politica de confidenţialitate. In cazul in care vom schimba această politica, orice modificare va fi afişata pe website. Veţi şti intotdeauna modul in care colectăm şi utilizam aceste date, asadar puteti accesa aceasta pagina in orice moment.

Utilizarea site-ului www.paltinul.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la “Termenii si conditiile” prezentate mai jos. PALTINUL IMOBILIARE S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.paltinul.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a “Termenilor si conditiilor”, fara o notificare in prealabil.

 

Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

str. Olari, nr. 32, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0212525599

Web: http://www.dataprotection.ro

 

Folosirea Site-ului este permisa pentru oferirea si obtinerea de informatii. Orice folosire in alte scopuri decat acesta este interzisa. Pentru a accesa site-ul si serviciile si informatiile puse la dispozitie pe site aveti nevoie de acces la internet. Clientii au acces gratuit la site-ul www.paltinul.ro. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru siguranta acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

II. Drepturile dvs. in raport cu Regulamentul 2016/679/UE:

În anumite situatii, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale:

 1. Dreptul de acces – aveti dreptul sa solicitati de la noi accesul la datele dvs. personale.
 2. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat.
 3. Dreptul la opozitie – aveți dreptul să obiectați in orice moment în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct.
 4. Dreptul la rectificare – aveti dreptul de a solicita modificarea oricăror date pe care le avem despre dvs.
 5. Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm.
 6. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.

III. Ce date colectam de la dvs?

 1. Datele personale solicitate prin intermediul site-ului si care va vor fi prelucrate sunt urmatoarele: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.
 2. Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt următoarele: nume, prenume, domiciliu/ reședință, serie și nr. carte de identitate, stare civilă, CNP, cetățenie, data nașterii, număr de telefon și e-mail, date care rezultă din actele de proprietate (inclusiv din istoricul proprietăților, precum și din extrasele de Carte Funciară aferente imobilelor proprietate personală).
 3. Comunicare prin funcția de chat de pe site-ul nostru

Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm informațiile pe care le alegeți să le oferiți altor utilizatori prin intermediul acestei funcții.

 1. Date pe care le colectăm automat, atunci când folosiți serviciile noastre

Când utilizati site-ul nostru sau folosiți Serviciile noastre, colectăm automat următoarele informații despre dvs.:

 • Informații dispozitiv: versiunea sistemului de operare, numele retelei mobile pe care o utilizati
 • Informatii despre loc: in functie de autorizatiile dispozitivului dvs, putem colecta si procesa automat informatii despre locatia dvs. actuala, tipul si versiunea de browser, versiunea sistemului de operare, platforme de pe dispozitivele folosite pentru a ne accesa site-ul;
 • Date despre Client și Autentificare: detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, si sistemul de operare;
 • Date de tip Clickstream: colectăm informații despre activitatea dvs. pe site-ul nostru, care includ paginile pe care le-ati accesat, data și ora fiecărei vizite, conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. pe site, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul site-ului nostru.

Folosim aceste informaţii şi le colectăm pentru a îmbunătăţii calitatea paginii, a informaţilor continute în aceasta, şi pentru a face experienţa dvs pe site-ul nostru una eficientă şi de calitate.

Utilizand site-ul nostru va putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Politica noastra de cookies o gasiti AICI.

IV. Scopul pentru care colectam datele dvs.

Vom folosi datele dvs. personale furnizate prin intermediul site-ului nostru in scopul realizarii activitatilor de intermediere imobiliara. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre imobiliare, va informam ca datele dvs. personale vor fi folosite de agentii nostri in scopul inregistrarii contactelor si imobilelor in baza de date CRM in vederea intermedierii imobiliare,  solutionarea cererilor de cumparare, inchiriere, incheierii, executarii, modificarii, incetarii contractelor de prestari servicii, ofertare, informare in legatura cu noile proprietati din piata si cu noi lansari de servicii ale noastre, negociere, facturare, mesaje privind serviciile prestate de societatea Paltinul Imobiliare SRL. Completarea formularelor de pe site echivaleaza cu o acceptare a dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.paltinul.ro/termenisiconditii.

De asemenea, in cazul in care doriti sa aplicati pentru unul din posturile disponibile in cadrul companiei noastre prin intermediul formularului de contact, va informam ca datele dvs. personale vor fi transmise managerilor companiei care vor analiza  Curriculum Vitae-ului al dvs. in raport cu posturile disponibile sau pentru care ati aplicat.

V. Forta Majora

Nici utilizatorul nici administratorul site-ului nu raspund pentru neexecutarea la termen a obligatiilor daca acestea au fost cauzate de forta majora asa cum aceasta e definita de lege.

VI. Litigii

Orice situatie conflictuala aparuta intre SC Paltinul Imobiliare SRL si utilizatori va fi rezolvata pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se apeleaza la instanta de judecata competenta.

VII. Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.paltinul.ro intra in vigoare la data de 25.05.2018. PALTINUL IMOBILIARE S.R.L., in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.paltinul.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a “Termenilor si conditiilor”, fara o notificare in prealabil.