fbpx
HOME | Managementul proprietății

Managementul proprietății

SERVICII IMOBILIARE

Ne bucură interesul tău pentru servicii imobiliare și vrem să-ți prezentăm în această pagină servicii imobiliare cu un caracter aparte pe piața imobiliară din Sibiu, pe care activăm încă din anul 2002. Așadar, dacă ești în căutarea unui partener de încredere, ești mai aproape de rezultat, decât te-ai fi așteptat.

MANAGEMENTUL PROPRIETĂŢII

Serviciul este dedicat celor ce au făcut o investiție imobiliară sau au dobândit o proprietate (moștenire, donație sau altă formă) și vor să-și obțină venituri, dar totodată se se bucure de timp și să nu aibă bătăi de cap.

Ce vom face noi pentru tine?

Îți găsim chiriași pe care îi verificăm, aşa ne asigurăm că nu vei avea surprize neplăcute.

Ne ocupăm de încasarea chiriei și plata utilităților, astfel încât toate cheltuielile de întreținere să fie achitate la zi, să nu apară întârzieri, penalități sau chiar debranșări datorată întârzierilor la plata utilităților.

Ne ocupăm de micile reparații și întreținerea imobilului pentru a nu se degrada.

Ne ocupăm de asigurarea imobilului, dar și de eventualele dosare de daune dacă apar astfel de incidente nefericite. Toate imobilele pe care le luăm în administrare sunt asigurate.

Cât te costă?

Pentru a beneficia de serviciul de Management al Proprietății trebuie să încheiem un contract de reprezentare pentru care vei plăti un comision procentual din chiria lunară. Dacă imobilul va fi neînchiriat vei plăti o taxă minimă lunară pentru perioada în care îți vom căuta chiriași.

Oferta Inchiriere - Paltinul

Mai ai întrebări?

Contactează-ne acum pentru a stabili o întâlnire și vei beneficia de o evaluare imobiliară gratuită.