fbpx
De InchiriatBirouri

Spațiu de Birou în Clădire Nouă, Șelimbăr

selimbar50mp utili2 camere
400 EUR / luna
ID: 1802363
Etaj: Parter / P

Caracteristici

Descoperă oportunitatea perfectă de a închiria un spațiu de birou în Selimbar, o locație în plină dezvoltare și cu acces facil la toate direcțiile din Sibiu. Acest spațiu modern, situat într-o clădire nou construită, este pregătit să devină noul tău centru de afaceri, oferind tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Caracteristici de Top:

Clădire Nouă: Beneficiază de avantajele unei construcții recent finalizate, care asigură standarde înalte de calitate și confort.
Suprafață Generoasă: Compus din 2 încăperi spațioase, acest spațiu este ideal pentru a-ți organiza biroul exact cum îți dorești, oferind flexibilitate în amenajare și utilizare.
Facilități Complete: Dotat cu grup sanitar propriu și chicinetă, spațiul este gândit să satisfacă toate necesitățile zilnice ale echipei tale, asigurând un mediu de lucru plăcut și eficient.
Accesibilitate și Conveniență: Situat în Selimbar, o zonă bine conectată și de ușor acces, cu locuri de parcare disponibile, facilitând atât viața angajaților, cât și interacțiunea cu clienții.
Oportunitate Ideală pentru Afacerea Ta:

Indiferent dacă ești la început de drum cu o nouă afacere sau cauți să îți extinzi compania, acest spațiu de birou reprezintă soluția ideală. Amplasamentul strategic, împreună cu caracteristicile moderne ale clădirii, creează un mediu profesional optim pentru dezvoltare și succes.

Disponibilitate Imediată:

Nu rata ocazia de a-ți muta afacerea într-un spațiu nou și inspirațional. Acest spațiu de birou în Selimbar este disponibil pentru închiriere imediată, așteptând să devină noua casă a afacerii tale.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, contactează-ne acum. Fă pasul următor către succesul afacerii tale într-un spațiu care promite performanță și satisfacție profesională.

Utilitati si Imbunatatiri

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe