fbpx
De VanzareComercial

Hala 3800 mp si teren 8000 mp, zona Industriala Est

sibiuZona Stefan cel Mare3232mp utili10 camere
2.999.900 EUR
ID: 1186646
Etaj: 2 / P+2E

Caracteristici

Oportunitate Excepțională în Zona Industrială de Est a Sibiului

Paltinul Imobiliare vă prezintă o proprietate industrială remarcabilă, perfectă pentru companii în căutare de spațiu generos și accesibilitate excepțională.

Locație Strategică: Situată în inima zonei industriale de Est, această hală oferă acces ușor pentru TIR-uri și este conectată ideal la autostrada Sibiu-Deva, punându-vă afacerea într-un punct nodal al activităților industriale și economice.

Spațiu Generos și Versatil: Cu o suprafață construită de aproximativ 3800 mp, această proprietate include 2700 mp pentru depozitare și 1100 mp de spații de birouri. Structura interioară flexibilă, împărțită în 3 tronsoane, este pregătită pentru montarea macaralelor de minim 5 tone și oferă o înălțime maximă de 8 metri, asigurând eficiență și productivitate pentru afacerea dvs.

Birouri Personalizabile pe Două Nivele: Zona de birouri, structurată pe două etaje (P+2), oferă flexibilitate în compartimentare, adaptându-se ușor la nevoile specifice ale fiecărui client.

Facilități și Accesibilitate: Proprietatea dispune de 4 cai de acces pentru TIR pe lateralele clădirii și locuri de parcare generoase în fața imobilului. Cu toate utilitățile necesare, inclusiv curent trifazic, această hală este pregătită să susțină o gamă largă de activități industriale.

Terenul Extins: Cu un teren aferent de aproximativ 8000 mp, spațiul exterior este ideal pentru operațiuni logistice sau extindere viitoare.

Investiția Perfectă: Această proprietate reprezintă o oportunitate rară pentru companiile care doresc să-și extindă operațiunile într-o zonă de top a Sibiului, combinând accesibilitatea, spațiul generos și flexibilitatea.

Contactați-ne Acum: Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită, contactați Paltinul Imobiliare astăzi și faceți primul pas spre consolidarea afacerii dvs. într-un spațiu industrial de excepție!Conform prevederilor din Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 si Legea 101/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005, in scopul informarii potentialilor cumparatori sau chiriasi, proprietarul isi asuma obligatia de a transmite acestora certificatul de performanta energetica cu toti indicatorii de performanta.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe