fbpx
For rentOffices

600sq.m Office Space for rent, Ultracentral area

sibiuZona Ultracentral600sqm utils2 rooms
4.200 EUR / month
ID: 490605
Floors: Parter / P+1E

Details

Descoperiți spațiul ideal pentru afacerea dvs. situat în centrul vibrant al Sibiului, la doar 2 minute de Bulevardul Nicolae Bălcescu, Parcul Astra și Piața Mare. Acest spațiu de birouri reprezintă oportunitatea perfectă pentru companiile care doresc să fie în mijlocul activităților comerciale, culturale și turistice ale orașului, beneficiind de proximitatea față de o varietate de restaurante, cafenele, instituții bancare și de învățământ.

Detalii esențiale ale proprietății:

Locație Ultracentrală: Amplasat strategic într-una dintre cele mai căutate zone ale Sibiului, acest spațiu oferă acces facil la principalele atracții ale orașului, inclusiv obiective turistice și facilități urbane.
Spatiu Generos: Situat la parterul unui imobil renovat în 2012, spațiul dispune de o suprafață generoasă de 600 mp, ideală pentru a găzdui o companie sau o corporație de prestigiu.
Facilități Clasa A: Spatiul este echipat cu toate facilitățile necesare pentru birouri de top, inclusiv aviz ISU, parcare interioară de 800 mp, finisaje interioare de înaltă calitate, ferestre tip termopan cu tâmplărie PVC, centrală termică pe gaz, sistem de climatizare, alarma și acces pe bază de cartelă.
Amenajări de Calitate: Beneficiind de grup sanitar propriu și instalații interioare complete (apă, gaz, curent și canalizare), spațiul este pregătit să satisfacă cele mai exigente cerințe în materie de confort și funcționalitate.
Oportunitate Unică pentru Afacerea Dvs.:

Fie că sunteți în căutarea unui sediu central pentru firma dvs. sau a unui spațiu generos pentru a dezvolta un hub de afaceri, acest spațiu de birouri oferă un amestec perfect între locație, facilități și flexibilitate. Cu o parcare interioară extinsă și accesibilitate excelentă pentru angajați și clienți, spațiul reprezintă soluția ideală pentru a plasa afacerea dvs. în inima activității comerciale și culturale a Sibiului.

Gata să Întâmpinați Succesul:

Nu ratați oportunitatea de a vă amplasa afacerea într-un spațiu de birouri de clasă A, într-una dintre cele mai prestigioase și dinamice zone ale Sibiului. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă invităm să ne contactați. Acest spațiu reprezintă fundația ideală pentru succesul și creșterea afacerii dvs. în centrul Sibiului.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties