fbpx
For rentOffices

1,100sq.m Office Space for rent, Ultracentral area

sibiuZona Ultracentral1100sqm utils3 rooms
7.700 EUR / month
ID: 490559
Floors: Parter+1 / P+1E

Details

Explorați oportunitatea unică de a închiria un spațiu de birouri modern și spațios situat în zona ultracentrală a Sibiului, la doar 2 minute de Bulevardul Nicolae Bălcescu și principalele atracții turistice și culturale ale orașului. Această clădire de birouri reprezintă locația perfectă pentru companii care doresc să fie în centrul activităților comerciale, culturale și sociale ale Sibiului, beneficiind de proximitatea față de o gamă largă de restaurante, cafenele, instituții bancare și de învățământ, precum și acces ușor la mijloacele de transport în comun.

Detalii ale Proprietății:

Localizare Excepțională: Amplasată în centrul orașului, clădirea oferă acces imediat la facilitățile urbane, inclusiv Parcul Astra, Piața Mare, Piața Mică, Podul Minciunilor și Sala Thalia.
Spațiu Generos: Dispusă pe parter și etaj, clădirea are o suprafață totală de 1100 mp, cu 600 mp la parter și 500 mp la etaj, oferind flexibilitate și spațiu amplu pentru o varietate de aranjamente de birouri.
Facilități Clasa A: Spațiul dispune de toate facilitățile necesare pentru birouri de înaltă calitate, inclusiv aviz ISU și o parcare interioară de 800 mp, asigurând un mediu de lucru sigur și confortabil pentru angajați și vizitatori.
Flexibilitate în Închiriere: Spațiul oferă posibilitatea de a închiria separat fie parterul, fie etajul, adaptându-se nevoilor specifice ale afacerii dvs.
Oportunitatea Ideală pentru Afacerea Dvs.:

Această clădire de birouri reprezintă soluția perfectă pentru companiile care caută să își extindă prezența într-o locație de prestigiu, în inima activității culturale și comerciale a Sibiului. Cu o arhitectură impresionantă, spații largi și luminoase, și acces la o gamă largă de servicii și facilități, această proprietate este gata să găzduiască succesul afacerii dvs.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă invităm să ne contactați. Aceasta este ocazia de a plasa afacerea dvs. în centrul dinamicului oraș Sibiu.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties