fbpx
For rentCommercial

Spatiu comercial cu vitrina in Ștrand

sibiuZona Strand120sqm utils3 rooms
1.500 EUR / month
ID: 1594991
Floors: Parter / P

Details

Agentia Imobiliara Paltinul vă prezintă o oportunitate rară de a închiria un spațiu comercial situat în inima cartierului Strand, o zonă cu un flux intens de circulație pietonală și rutieră și cu un vad comercial excepțional. Amplasat strategic într-o comunitate vibrantă, înconjurat de construcții rezidențiale, blocuri de locuințe, instituții educaționale și alte facilități esențiale, acest spațiu reprezintă locația ideală pentru a vă dezvolta afacerea.

Caracteristici Ale Proprietății:

Amplasare Ideală: Situat în cartierul Strand, spațiul beneficiază de o vizibilitate și accesibilitate superioară, fiind perfect pentru activități comerciale care necesită un vad bun.
Suprafață Generoasă: Cu o suprafață totală de aproximativ 120 mp, proprietatea include un spațiu comercial cu vitrină amplă la stradă, două birouri, două holuri și trei grupuri sanitare, oferind flexibilitate în utilizare și amenajare.
Potrivit Pentru Orice Activitate Comercială: Datorită finisajelor de calitate și a structurii versatile, acest imobil se pretează excelent pentru o gamă variată de activități comerciale.
Acces Secundar: Beneficiind și de un acces secundar prin spatele proprietății, spațiul oferă posibilități suplimentare de organizare și funcționare eficientă.
Oportunitatea Perfectă pentru Afacerea Ta:

Acest spațiu comercial reprezintă alegerea ideală pentru antreprenorii care caută să capitalizeze pe unul dintre cele mai bune vaturi comerciale din Sibiu. Fie că doriți să deschideți un magazin, un showroom, un laborator de analize medicale sau orice altă afacere, locația și caracteristicile acestei proprietăți vă vor asigura succesul.

Nu ratați ocazia de a vă amplasa afacerea într-o zonă de top a Sibiului. Contactați Agentia Imobiliara Paltinul astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizitare a acestei proprietăți excepționale.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties