fbpx
For rentOffices

Spațiu Ideal Pentru Afaceri de Succes în centrul Sibiului

sibiuZona Central120sqm utils4 rooms
900 EUR / month
ID: 1611477
Nearby: Teatru Gong, Maternitatea
Floors: 1 / P

Details

Descoperiți un spațiu amplu și bine situat, perfect pentru activități comerciale sau de birouri, în inima zonei centrale a Sibiului. Amplasat strategic în apropierea unor puncte esențiale de interes public, inclusiv Spitalul Clinic Județean Sibiu, clinici private, farmacii, magazine, parcuri și instituții de învățământ, acest imobil promite o vizibilitate și accesibilitate excelentă pentru afacerea dvs.

Caracteristici ale Spațiului:

Localizare Premium: Situat la etajul unu într-o zonă centrală vibrantă, spațiul este ideal pentru profesioniști și afaceri care doresc să fie la câțiva pași de facilități medicale, educaționale, financiare și de agrement.
Suprafață Generoasă: Cu o suprafață utilă de aproximativ 120 mp, spațiul este compus din 4 încăperi versatile (două încăperi de 28,5 mp și alte două de 20 mp și 18 mp), o baie, chicinetă și o terasă generoasă, oferind flexibilitate în amenajare și utilizare.
Finisaje și Dotări de Calitate: Beneficiind de centrală termică proprie, termostat pe calorifere, geamuri termopan, parchet, gresie și faianță, spațiul este pregătit să îndeplinească standardele înalte de confort și profesionalism.
Contorizare Separată: Cu contorizare separată pentru gaz metan și energie electrică, spațiul oferă o gestionare eficientă și transparentă a consumurilor.
Oportunitatea Ideală pentru Afacerea Ta:

Acest spațiu reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un loc pentru activități comerciale sau de birouri într-o zonă de prestigiu a Sibiului. Fie că doriți să deschideți un cabinet medical, un birou de avocatură, o agenție de consultanță sau orice altă activitate profesională, spațiul vă oferă fundația ideală pentru succes.

Nu ratați ocazia de a vă poziționa afacerea în centrul acțiunii și al dinamismului urban. Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare a acestui spațiu excepțional.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties