fbpx
For rent, For saleApartment

Apartament modern cu 1 camera în Zona Selimbăr

selimbar38sqm utils1 rooms
71.000 EUR (400 EUR / month)
ID: 1956114
Floors: Parter / P+3E

Details

Descoperiți un stil de viață modern și confortabil în inima complexului Casian Renaissance din Selimbar, un loc unde designul modern întâlnește funcționalitatea și unde fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi un confort maxim locatarilor săi. Situat într-o zonă liniștită și sigură, cu iluminat stradal și acces ușor către Shopping City, acest apartament reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să fie conectați la dinamismul orașului, fără a renunța la intimitatea și liniștea propriului cămin. Transportul elevilor este asigurat de Primărie, iar în zonă se găsesc cabinet medical, biserica și mijloace de transport în comun oferite de Transmixt, asigurând o legătură eficientă între Selimbar și principalele artere ale Sibiului.

Situat la parterul unui imobil cu 3 nivele, construit în 2023, acest apartament cu o suprafață utilă de aproximativ 38 mp, se remarcă prin finisajele de bună calitate și cu bun gust. Compartimentarea inteligentă include un hol spațios la intrare, o bucătărie închisă, mobilată și utilată cu aparatură modernă, o baie dotată cu cabină de duș pentru maximul de confort, un dormitor spațios și luminos, care promite odihnă și relaxare, precum și o gradină proprie de aproximativ 32 mp, oferind spațiul perfect pentru momente de relaxare în aer liber și intimitate.

Blocul beneficiază de izolație termică exterioară și sistem de interfon, asigurând siguranța și intimitatea necesară. Imobilul vine mobilat și utilat, gata să vă întâmpine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă muta imediat și a începe un nou capitol în acest cadru elegant și confortabil.

Punând un accent deosebit pe finisajele de înaltă calitate și pe designul cu bun gust, acest apartament reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază frumusețea detaliilor bine executate și confortul zilnic. Este o invitație de a trăi într-un mediu care reflectă excelența în design și calitate, oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de un stil de viață superior.

Disponibil imediat, acest apartament este mai mult decât un simplu spațiu de locuit; este un refugiu modern în care fiecare zi poate fi trăită la maxim. Nu ratați ocazia de a face din acest loc minunat noul dumneavoastră acasă. Contactați-ne azi pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi toate avantajele pe care acest apartament le oferă.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties