fbpx
For rentCommercial

Spatiu comercial/birouri, nou, 150 mp total, Șelimbăr

selimbar150sqm utils5 rooms
1.300 EUR / month
ID: 1316204
Floors: Parter+1 / P+1E

Details

Descoperiți oportunitatea ideală pentru afacerea dvs. în Selimbar, o zonă în plină dezvoltare și cu acces facil către Shopping City și principalele artere ale Sibiului. Situat pe o stradă principală asfaltată și iluminată, acest imobil construit în 2021 oferă flexibilitatea de a fi adaptat nevoilor specifice ale afacerii dvs., fie că doriți să deschideți un magazin, un showroom sau birouri.

Localizare și Accesibilitate:

Amplasat în zona Dracula din Șelimbăr, cu acces ușor și rapid către Shopping City.
Zonă bine servită de transport public, inclusiv transport special asigurat de Primărie pentru elevi și mijloace de transport în comun asigurate de Transmixt, facilitând conexiunea cu Sibiul.
În apropiere de cabinet medical, biserica și alte facilități esențiale.
Descriere și Facilități:

Structură Nouă: Construit în anul 2021, imobilul este la stadiul de roșu la interior și exterior la gri, oferind posibilitatea personalizării finale în funcție de necesitățile chiriașului.
Spațiu Generos: Cu o amprentă la sol de aprox. 100 mp și o suprafață utilă totală de aprox. 150 mp, structurat pe P+M.
Compartimentare Flexibilă: La parter, un spațiu open-space de aprox. 60 mp cu vitrină și acces direct din stradă, ideal pentru activități comerciale, plus hol, cameră tehnică și baie. La etaj, 3 birouri, bucătărie, baie și balcon, perfect pentru activități administrative sau creative.
Acces și Parcare: Beneficiați de acces secundar din curte pentru aprovizionare, acces separat pentru birouri la etaj, acces auto și locuri de parcare în curte.
Oportunitate de Închiriere Versatilă:

Prețuri Competitive: Spațiul de la parter este disponibil pentru 850 euro, iar etajul pentru 450 euro. Există posibilitatea închirierii întregului imobil sau a fiecărui etaj separat.
Personalizare după Nevoie: La acest stadiu al construcției, spațiul poate fi adaptat și compartimentat conform specificațiilor clientului, oferind o mare flexibilitate în amenajare.
Această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru orice afacere care caută să se extindă sau să se stabilească într-o locație strategică și dinamică din Șelimbăr. Nu ratați șansa de a plasa afacerea dvs. într-un spațiu nou, cu potențial mare de creștere și dezvoltare.

Pentru mai multe detalii și pentru a discuta despre posibilitățile de personalizare și închiriere, vă invităm să ne contactați. Aceasta este ocazia perfectă de a vă asigura spațiul ideal pentru afacerea dvs. într-una dintre cele mai promițătoare zone ale Sibiului.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties