fbpx
De Inchiriat, De VanzareComercial

Spatiu comercial în zona de top, Mihai Viteazu

selimbar81mp utili1 camere
147.000 EUR (850 EUR / luna)
ID: 1934002
Etaj: Parter / 1S+P+17E

Caracteristici

Vă prezentăm o oportunitate excepțională de a amplasa afacerea dvs. într-una dintre cele mai dinamice și dezvoltate zone ale orașului, chiar în imediata apropiere a Lidl Mihai Viteazu. Acest spațiu comercial se distinge prin amplasarea sa strategică, într-o zonă intens populată și în plină dezvoltare imobiliară, promițând un flux constant de potențiali clienți și vizibilitate maximă pentru afacerea dvs.

Caracteristici ale Spațiului:

Vitrină Amplă: Asigură o vizibilitate excelentă, atrăgând atenția trecătorilor și potențialilor clienți.
Accesibilitate: Cu două căi de acces, acest spațiu este ușor accesibil atât pentru clienți cât și pentru livrări, asigurând o operare fluidă a afacerii dvs.
Configurație Open Space: Oferă flexibilitate în amenajare și posibilitatea de a personaliza spațiul conform nevoilor specifice afacerii dvs.
Confort: Dotat cu grup sanitar inclus și sistem de încălzire centrală, garantează confortul clienților și al angajaților în orice sezon.
Iluminat Stradal: Amplasamentul beneficiază de iluminat stradal excelent, crescând securitatea și atractivitatea spațiului.
Avantaje Competiționale:

Disponibilitate Imediată: Spațiul este gata să vă întâmpine afacerea fără întârzieri, permițându-vă să începeți sau să extindeți activitatea rapid.
Vecinătate Benefică: Proximitatea cu alte spații comerciale active și centre de shopping, cum ar fi Shopping City, sporește potențialul de atragere a unui număr mare de clienți.
Acest spațiu reprezintă soluția ideală pentru a vă amplasa sau extinde afacerea într-un mediu vibrant și în continuă creștere. Cu acces ușor și rapid către principalele puncte de interes ale orașului, locația este perfectă pentru orice tip de activitate comercială.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe