fbpx
For rent, For saleCommercial

Spatiu comercial în zona de top, Mihai Viteazu

selimbar81sqm utils1 rooms
168.000 EUR (850 EUR / month)
ID: 1934002
Floors: Parter / 1S+P+17E

Details

Vă prezentăm o oportunitate excepțională de a amplasa afacerea dvs. într-una dintre cele mai dinamice și dezvoltate zone ale orașului, chiar în imediata apropiere a Lidl Mihai Viteazu. Acest spațiu comercial se distinge prin amplasarea sa strategică, într-o zonă intens populată și în plină dezvoltare imobiliară, promițând un flux constant de potențiali clienți și vizibilitate maximă pentru afacerea dvs.

Caracteristici ale Spațiului:

Vitrină Amplă: Asigură o vizibilitate excelentă, atrăgând atenția trecătorilor și potențialilor clienți.
Accesibilitate: Cu două căi de acces, acest spațiu este ușor accesibil atât pentru clienți cât și pentru livrări, asigurând o operare fluidă a afacerii dvs.
Configurație Open Space: Oferă flexibilitate în amenajare și posibilitatea de a personaliza spațiul conform nevoilor specifice afacerii dvs.
Confort: Dotat cu grup sanitar inclus și sistem de încălzire centrală, garantează confortul clienților și al angajaților în orice sezon.
Iluminat Stradal: Amplasamentul beneficiază de iluminat stradal excelent, crescând securitatea și atractivitatea spațiului.
Avantaje Competiționale:

Disponibilitate Imediată: Spațiul este gata să vă întâmpine afacerea fără întârzieri, permițându-vă să începeți sau să extindeți activitatea rapid.
Vecinătate Benefică: Proximitatea cu alte spații comerciale active și centre de shopping, cum ar fi Shopping City, sporește potențialul de atragere a unui număr mare de clienți.
Acest spațiu reprezintă soluția ideală pentru a vă amplasa sau extinde afacerea într-un mediu vibrant și în continuă creștere. Cu acces ușor și rapid către principalele puncte de interes ale orașului, locația este perfectă pentru orice tip de activitate comercială.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties