fbpx
For rent, For saleOffices

Spațiu de birouri in inima orașului

sibiuZona Central70sqm utils3 rooms
139.000 EUR (700 EUR / month)
ID: 2010969
Floors: 2 / P

Details

Te invităm să explorezi o oportunitate exclusivă de închiriere a unui spațiu de birouri situat strategic pe strada Banatului, chiar în centrul vibrant al Sibiului. Acest imobil reprezintă locul perfect pentru profesioniștii și afacerile care doresc să fie în epicentrul activităților economice, educaționale și administrative ale orașului.

Amplasament Privilegiat:

Situat la doar 2 minute de Prefectură, Primărie și principalele unități bancare (Raiffeisen Bank, BCR, BRD), precum și de instituții de învățământ de renume (Liceul Ghe Lazar, Liceul Octavian Goga, Gradinița nr. 16, Facultatea de Teologie).
Acces imediat la o gamă diversă de mijloace de transport în comun, facilitând deplasările rapide și eficiente în orice zonă a orașului.
Descriere și Facilități:

Imobilul, cu o suprafață utilă de aproximativ 70 mp, este amplasat la etajul unei clădiri ce găzduiește atât spații rezidențiale, cât și de birouri, oferind un echilibru perfect între viața profesională și cea personală.
Structura spațiului include 3 încăperi generoase, un grup sanitar și o cameră tehnică, toate gândite pentru a susține eficiența și productivitatea activităților tale.
Finisajele de înaltă calitate, încălzirea centrală, geamurile termopan cu tâmplărie PVC, parchetul elegant și sistemul de aer condiționat asigură un mediu de lucru plăcut și confortabil.
Disponibilitate și Accesibilitate:

Imobilul este disponibil imediat, permițându-ți să începi sau să îți extinzi activitatea fără întârziere într-o locație de prestigiu.
Această proprietate oferă nu doar un spațiu de birouri, ci o poartă către oportunități nelimitate în inima Sibiului, conectându-te direct cu pulsul economic și cultural al orașului. Fie că ești o companie în căutare de expansiune sau un profesionist care aspiră la excelență, aici vei găsi fundamentul pentru succesul tău.

Pentru informații suplimentare sau pentru a programa o vizită, nu ezita să ne contactezi. Acest spațiu te așteaptă să îi descoperi potențialul!

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties