fbpx
For saleCommercial

Hala cu spatiu comercial in zona Terezian

sibiu203sqm utils4 rooms
120.000 EUR
ID: 1628207
Floors: Parter / P

Details

Descoperă oportunitatea unică de a investi într-o proprietate industrială situată strategic în zona Terezian din Sibiu. Această hală de producție oferă accesibilitate excepțională atât la centrul orașului, cât și la principalele puncte de interes public, reprezentând o alegere ideală pentru afacerea ta.

Localizare Premium:

Situată în inima zonei Terezian, proprietatea beneficiază de proximitatea imediată a Pieței Cibin și Târgului Obor, precum și a unui număr mare de spații comerciale importante (LIDL, Trans Agape, Profi, Kaufland, Hornbach).
Acces ușor la farmacii recunoscute (Catena, Polisano), instituții de învățământ (Școala nr. 13 și 18, Grădinița nr. 15 și 18) și entități financiar-bancare (BRD, BCR, ING).
Conectivitate excelentă prin stații de taxi și mijloace de transport în comun (traseele 115, 117, 16, 18, 2), asigurând acces rapid și eficient în orice zonă a orașului.
Descriere și Facilități:

Compoziție: La parter, proprietatea dispune de un spațiu comercial, magazie pentru scule, 4 ateliere, vestiar, grup sanitar, hol, birou, 2 magazii, hala de producție, cabina porții și o curte. Etajul cuprinde 2 birouri suplimentare, hol, casa scărilor, WC și dușuri, oferind spațiu amplu pentru operațiunile administrative.
Suprafața Totală: Terenul de 239 mp este ocupat integral de construcțiile descrise, maximizând fiecare centimetru pătrat pentru utilizare eficientă.
Utilități Complete: Imobilul este echipat cu curent trifazic, apă și canal, satisfăcând toate necesitățile unei operațiuni industriale sau comerciale ample.
Această hală reprezintă o investiție deosebită pentru orice afacere care caută să se extindă sau să își înceapă activitatea într-unul dintre cele mai dinamice orașe din România. Cu o amplasare ideală și facilități complete, este pregătită să găzduiască o gamă variată de activități industriale sau comerciale.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă invităm să ne contactați. Nu ratați ocazia de a plasa afacerea dvs. în centrul oportunităților din Sibiu!

Contactează-ne astăzi pentru a descoperi cum această proprietate poate servi viziunea ta!

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties