fbpx
For rentApartment

Ap. 3 camere in Strand str. Barsei et.4 cu balcon

sibiuZona Strand50sqm utils3 rooms
250 EUR / month
ID: 1037212
Floors: 4 / P+4E

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Strand, zona linistita intre blocuri, foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar (Simpa, Trans Agape), parc de joaca pentru copii, biserica, farmacii (Farmasib, Sensiblu), Centrul de Medicina Ambulatorie Sibiu Vest, cabinet medical, institutii de invatamant (Şcoala Nr. 1, Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”), institutii financiar – bancare (BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank), statie de TAXI, mijloace de transport in comun (traseele 10, 11, 111, 112, 114, 118, 19).

DESCRIERE: Apartament situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 nivele, construit in anul 1970, dotat cu interfon la intrare si acoperis din tigla, avand 4 apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 50 mp, structura decomandat, compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie, baie cu cada. Una dintre camere are iesire la un balcon de aprox. 3 mp, inchis in termopan.

FINISAJE: Apartamentul a fost zugravit recent si dispune de urmatoarele dotari: usa metalica la intrare, parchet din lemn in camere, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din fonta, tamplarie PVC cu geam termopan.
ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza nemobilat conform pozelor. Se percepe garantie.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties