fbpx
De VanzareTeren

Teren industrial cu autorizatie de constructie, Selimbar

selimbar
89.999 EUR
ID: 1376555

Caracteristici

AMPLASAMENT: Terenul se afla in Parcul Industrial Selimbar, la iesirea de pe autostrada catre Brasov si Rm. valcea, o zona cu activitati economice sau industriale in plina dezvoltare si cu acces facil catre autostrada.

DESCRIERE: Parcela are o suprafata de 2000 mp, dimensiuni ideale pentru constructie de aprox. 28.5 m la strada si 70 m adancime, situat intr-o zona reglementata pentru constructii cu un POT de%, CUT 1.2 si regim de inaltime de P+3E. PTerenul dispune de proiect si autorizatie in curs de emitere pentru hala si birouri P+E cu suprafata de 640 mp, iar toate avizele necesare sunt obtinute. De asemenea, pentru proiectul descris mai sus, proprietarul detine liste cantitati, cost estimat constructiei, plan architectural, studiu fezabilitate, rezistenta si totul ce este necesar sa dati drumu constructiei cat de repede posibil. In pret inclus drept urmare sunt costul aferent fiecarei faze, umblaturi la mediu, isu, medical ori primari etc... (cost estimat la peste 10.000 euro)

ALTE DETALII: Fiind situat in Parcul Industrial Selimbar pentru acest teren nu se plateste impozitul anual ci doar o taxa de administrare de 0,165 € /mp deci un total de 330 euro+TVA/luna. Acest fact are argumentul ca indiferent de valoarea investitiei finale nu se percepe impozit, iar costul acestuia se deduce ca taxa Parc. Terenul are acces facil spre DN 1 cat si spre autostrada, fiind pretabil pentru spatiu de productie, depozitare sau birouri.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Amenajare străzi
  • Iluminat stradal
  • Mijloace de transport în comun
  • Străzi asfaltate

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe