fbpx
De VanzareTeren

Teren 2.600 mp, deschidere 2 strazi, Cisnadioara

cisnadioara
59.409 EUR
ID: 554890
In Apropiere: DRESAJ CAINI

Caracteristici

Oportunitate Excepțională: Teren Sporit în Inima Naturii din Cisnădioara

Vă prezentăm o oportunitate rară de a deține un teren generos în zona pitorească a Cisnădioarei, o locație ideală pentru cei care caută liniște și frumusețea naturii. Situat vis-a-vis de cortul de nunți de la Versailles, acest teren oferă un refugiu perfect departe de agitația urbană, menținând în același timp accesul la facilitățile locale.

Cu o suprafață totală de 2593 mp, terenul se bucură de dimensiuni impresionante, având lungimi de 128 m și 20.5 m. Un avantaj deosebit este deschiderea la două drumuri diferite, amplasându-l într-o poziție unică pentru accesibilitate și versatilitate. Situat la aproximativ 70 de metri de șosea, acest teren oferă intimitate fără a compromite accesul la infrastructura locală.

Partea laterală a terenului include o servitute cu încă un proprietar, acoperind o suprafață de aproximativ 450 mp, ceea ce adaugă un plus de valoare și potențial acestui spațiu.

Această proprietate reprezintă o ocazie ideală pentru dezvoltarea unei case de vis, un refugiu de vacanță sau chiar un proiect de investiții. Cu peisaje naturale magnifice și o atmosferă de pace și liniște, terenul din Cisnădioara este perfect pentru cei care doresc să creeze un spațiu personalizat în armonie cu natura.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Alte caracteristici
  • Acces auto
  • Amenajare străzi
  • Străzi asfaltate
  • Străzi de pământ
  • Străzi pietruite

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe