De InchiriatComercial

Spatiu zona Calea Dumbravii

sibiu45mp utili2 camere
550 EUR / luna
ID: 1060336
In Apropiere: Fostul magazin Roger, Rizzoli
Etaj: Parter / P
An Constructie: 1970

Caracteristici

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Calea Dumbravii, zona linistita, aproape de Parcul sub Arini, Padurea Dumbrava, zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: Policlinica Astra, Policlinica Medica, , magazin alimentar Simpa, institutii de invatamant (Universitatea Romano-Germana, Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Grădiniţa Nr. 5), institutii financiar – bancare (BCR), statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 14,13,111.

DESCRIERE: Spatiul are o suprafata totala de 45 mp si o componenta dupa cum urmeaza: 2 incaperi, chicineta, hol si baie. De mentionat este faptul ca imobilul beneficiaza de curte proprie, inclusiv acces auto.

FINISAJE: Spatiul dispune de toate amenajarile necesare, precum: gresie, faianta, parchet, centrala termica si geamuri termopan.

ALTE DETALII: Spatiul dispune de parcare, este singur in curte si este pretabil pentru orice fel de activitate comerciala: sediu firma, birouri.

Conform prevederilor din Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 si Legea 101/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005, in scopul informarii potentialilor cumparatori sau chiriasi, proprietarul isi asuma obligatia de a transmite acestora certificatul de performanta energetica cu toti indicatorii de performanta.

Utilitati si Imbunatatiri

Proprietati similare

De InchiriatApartament

Casa in Orasul de Jos

800 EUR / luna
sibiu
De VanzareApartament

Mansarda in Terezian

31.000 EUR
sibiu
Reia cautarea Vezi mai multe