fbpx
De VanzareComercial

Spatiu comercial sau birouri, artera circulata, zona Calea Dumbravii

sibiuZona Central89mp utili4 camere
153.000 EUR
ID: 1055131
Etaj: Parter / 1S+P+1E

Caracteristici

AMPLASAMENT:I mobilul se afla in zona Calea Dumbravii, amplasat la o artera foarte circulata a orasului, beneficiind de un vad foarte bun pentru orice activitate.
DESCRIERE: Spatiul dispune de o suprafata total construita de aprox. 132 mp, suprafata utila de 89 mp, pod, un spatiu de aprox. 30 mp pavat in curte si locuri de parcare amenajate in fata imobilului.
Compartimentarea acestuia este foarte utila, beneficiind de 2 intrari separate ( una direct din strada si cealalta pe lateralul cladirii) si compus din o camera spatioasa la strada, birou, hol, spatiu pentru bucatarie, baie si o incapere de aprox 16 mp la demisol.
ALTE DETALII: Spatiul este complet amenajat si functional, dispune de contorizari separate, geamuri si usi termopan exterior, usi din lemm interior, parchet laminat, gresie si faianta, are schimbare de destinatie iar momentan este inchiriat pana in luna martie 2021 (poate fi cumparat si pentru investitie cu preluarea chiriasului existent).
Conform prevederilor din Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 si Legea 101/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005, in scopul informarii potentialilor cumparatori sau chiriasi, proprietarul isi asuma obligatia de a transmite acestora certificatul de performanta energetica cu toti indicatorii de performanta.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe