fbpx
De VanzareComercial

Spatiu comercial, productie, showroom, 798 mp, zona Turnisor

sibiuZona Turnisor700mp utili14 camere
325.000 EUR
ID: 1259998
Etaj: Demisol+Parter+Mezanin+1+Mansarda / 1S+D+P+3E+M

Caracteristici

AMPLASAMENT: Spatiul se afla in zona strazii. E.A.Bieltz, cartierul Turnisor, o zona cu diferite activitati industriale si economice, cu acces facil la arterele principale sau autostrada.
DESCRIERE: Imobilul are o amprenta la sol de 222 mp, structura S+P+1+M, avand o suprafata total construita de aprox. 798 mp si compus din : Subsol - hala productie, rampa,vestiar, camera termica, atelier, grup social cu wc, casa scarii, lift
Parter - hala productie, casa scarii, garaj cu rampa distributie, lift
Etaj - depozit, birou, casa scarii, hol, birou, sala de mese, grupuri sanitare si dusuri, scara incendiu,
Mansarda - Casa scarii, hol, 3 incaperi partial compartimentate.
Constructia imobilului a fost realizata in anul 1996, cu materiale de inalta calitate, structura de caramida in cadre de beton, putand fi compartimentat dupa necesitatile clientului. De asemenea dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, zugraveli lavabile, parchet, gresie si faianta, dar necesita renovare.
ALTE DETALII : Toate utilitatile sunt racordate, dispune de curent trifazic, poarta si rampa cu acces TIR, iar locurile de parcare sunt amenajate in fata imobilului.

Conform prevederilor din Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, Legea 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 si Legea 101/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005, in scopul informarii potentialilor cumparatori sau chiriasi, proprietarul isi asuma obligatia de a transmite acestora certificatul de performanta energetica cu toti indicatorii de performanta.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe