fbpx
De VanzareComercial

Spațiu comercial în zona Rahovei

sibiuZona Hipodrom 358mp utili2 camere
70.900 EUR
ID: 564372
Etaj: Parter / P

Caracteristici

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Rahovei, zona linistita, bine cotata pe piata imobiliara, la 15 minute distanta fata de centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare (Simpa), Hotel CLASS, Piata Rahovei, institutii de invatamant (Gradinita nr. 43, Liceul Teoretic „Constantin Noica”), mijloace de transport in comun pentru traseele 11, 14, 15, 111, statie de TAXI, cabinet medical.

DESCRIERE: Spatiul este situat la parterul inalt al unui bloc, are o suprafata utila de 58 mp, si este compartimentat dupa cum urmeaza: 2 camere spatioase si un grup sanitar.

FINISAJE: Spatiul dispune de toate utilitatile necesare: contorizare separata la utilitati, geamuri termopan, usi din PVC, gresie, faianta, izolatie termica, incalzire centrala asigurata de centrala termica a blocului, calorifere.

ALTE DETALII: Spatiul dispune de intrarea directa din strada si este ideal pentru cabinet medical, salon de infrumusetare, sediu firma, sau apartament pentru locuit.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități teren

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe