De InchiriatComercial

Spațiu comercial 3 nivele zona Shopping City

sibiu100mp utili3 camere
650 EUR / luna
ID: 532405
Etaj: Parter+1+2 / P+1E+M
An Constructie: 2016

Caracteristici

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Shopping City, o zona linistita, cu strazi asfaltate si iluminate public, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: Shopping City Sibiu, institutii de invatamant (Gradinita nr. 29), institutii financiar-bancare (BCR, BRD, BT) farmacii (Catena, Polisano Pharma), spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, clinica medicala Misam Med, statii de taxi si mijloace de transport in comun (traseele 2, 5, 11, 112, 114).

DESCRIERE: Imobilul, singur in curte, cu deschidere la strada principala, are o suprafata utila de aprox. 100 mp/nivel si este structurat pe trei nivele, fiecare nivel fiind compartimentat astfel: 3 camere, debara, baie, chicineta. Imobilul este dotat cu scara interioara cu balustrada de inox.

FINISAJE: Spațiul este finisat modern, cu doua centrale termice (parterul si etajul I sunt deservite de o centrala, mansarda fiind deservita de cea de a doua centrala) și calorifere cu incalzire pardoseala la parter, tâmplărie din PVC cu geam termopan, pardoseala din parchet laminat, pereți zugrăviți în lavabilă, panou sigurante pe fiecare nivel, contorizare separata.

ALTE DETALII: Imobilul are acces in curte si beneficiaza de locuri de parcare. La inchiriere este disponibil etajul 1.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Detalii tehnice
  • Centrală termică
  • Utilități teren
  • Utilități în zonă

Proprietati similare

De Inchiriat, De VanzareCasa/Vila

Vilă cu 8 camere in Selimbar

320.000 EUR (1.500 EUR / luna)
selimbar
De VanzareApartament

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
De VanzareApartament

Mansarda in Terezian

30.000 EUR
sibiu
Reia cautarea Vezi mai multe