fbpx
De VanzareTeren

Investiție strategica, 6000 mp vizavi de Parcul Industrial Sura Mica

sura-mica
78.000 EUR
ID: 329107

Caracteristici

Terenul, cu o suprafață generoasa de 6000 mp si o deschidere de 24 metri liniari, reprezintă o oportunitate excepțională de investiție in Sura Mica, județul Sibiu. Amplasat strategic la granița cu Parcul Industrial Sura Mica, acesta se găsește într-o zona cu un potențial extrem de promițător de extindere, ceea ce îl face cu atât mai atractiv pentru investitori. In plus, terenul se afla într-o continua ascensiune, beneficiind de dezvoltarea accelerata a regiunii, ceea ce adaugă valoare investiției pe termen lung.

Datorita dimensiunilor sale impresionante, terenul oferă multiple posibilități pentru a transforma visul investițional într-o realitate profitabila. Cu un potențial atât de versatil, proprietatea este potrivita pentru construcția de case rezidențiale, proiecte de tip pensiuni sau alte concepte comerciale inovatoare. Beneficiind de acces facil la principalele artere rutiere din tara, inclusiv autostrada si drumul European E68, terenul devine o alegere strategica pentru companiile interesate de dezvoltarea de activități industriale, logistice sau comerciale, cu legături directe către marile orașe din tara (Arad, Sibiu, București).

Investitorii vor aprecia de asemenea proximitatea la Aeroportul International Sibiu, cu conexiuni excelente către numeroase orașe importante din Germania si Europa, ceea ce poate spori atractivitatea oricărei afaceri dezvoltate pe acest teren.

Într-o zona care deja a captat interesul marilor companii din Parcul Industrial Sura Mica, potențialul de creștere a valorii proprietății va continua sa crească pe măsură ce regiunea își va consolida prestigiul in cadrul mediului de afaceri.

Daca sunteți in căutarea unei investiții sigure si profitabile sau daca aveți in plan dezvoltarea unui proiect de amploare, terenul din Sura Mica oferă toate elementele esențiale pentru succesul dumneavoastră. Nu ezitați sa profitați de aceasta ocazie unica de a achiziționa un teren cu un potențial imens de creștere si dezvoltare într-o zonă in continua expansiune.

Pentru mai multe informații si pentru a explora toate posibilitățile oferite de acest teren, va invitam sa ne contactați. Suntem aici pentru a va oferi suportul necesar si pentru a va ghida spre cea mai buna decizie investițională.

Utilitati si Imbunatatiri

  • Alte caracteristici
  • Acces auto

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe