fbpx
De VanzareComercial

EXCLUSIVITATE! OPORTUNITATE UNICĂ DE INVESTIȚIE ÎN STAȚIUNEA PĂLTINIȘ

paltinis1200mp utili54 camere
299.000 EUR
ID: 1145196
Etaj: Parter+1+2+3+Mansarda / P+3E+M

Caracteristici

AMPLASAMENT : Proprietatea este situată în Păltiniș, staţiune montană aflată la cea mai mare altitudine din ţară (1442m), la 32 km distanță de Sibu, şi este legată de oraş printr-o şosea modernă care străbate un peisaj de vis. Păltinişul este o opţiune interesantă pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarnă sau plimbărilor prin rezervaţia Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare. Odată ajuns la Păltiniş, nu ai cum să te plictiseşti. Poţi să schiezi (în imediata apropiere a imobilului se afla pârtia Oncești, iar la doar câteva minute distanță se află Arena Platoş Păltiniş este cel mai nou resort de schi şi snowboard din judeţul Sibiu), poți să urci crestele impădurite din apropiere pe trasee accesibile sau doar să admiri panorama care ţi se deschide în faţă.

DESCRIERE: Clădirea este construită pe un teren in suprafață totală de aprox. 350 mp, cu o amprentă la sol de aprox. 300 mp, și o structură de P+3E+M. Imobilul, bloc de apartamente este format din 2 scări, la parter este gândit pentru fiecare scară un spațiu tehnic, spațiu apres-sky. Pe fiecare nivel ( etaj 1,2,3) sunt 6 apartamente (3 pe fiecare scară), iar la mansarda este un spațiu, momentan, necompartimentat.

Pe fiecare nivel regăsim apartamente cu o cameră (având o suprafață utilă de aprox. 28 mp), apartamente cu 2 camere (având o suprafață utilă de aprox. 45 mp) și apartamente cu 3 camere (având o suprafață utila de aprox. 57 mp). Apartamentele cu 2 si 3 camere beneficiază de câte un balcon generos de 3.5 mp respectiv 7 mp cu o priveliște deosebită spre pădure.

ALTE DETALII: În apropiere de imobil este situat post TRAFO nr. 7, cu o putere de 250KW care a fost prevăzut pentru Ocolul Silvic si blocul nr. 1. Apa și canalul sunt la limta de proprietate a imobilului.
Imobilul este ideal pentru hotel, afacere în regim hotelier, poate fi și o investiție profitabilă prin amenajarea apartamentelor și revândute ulterior individual. Parterul poate avea și destinație comercială, gen restaurant, recepție, iar spațiul de la mansardă poate fi transformat în apartamente.

Fie că locuiești acolo sau stai doar în vacanţă, un lucru este sigur: te vei bucura, te vei simţi bine, iar Păltinişul îţi va rămâne mult timp în inimă!

Utilitati si Imbunatatiri

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe