fbpx
De VanzareCasa/Vila

Casa noua, moderna la 2 km de Sibiu

sibiuZona Nord180mp utili6 camere
179.500 EUR
ID: 1632768
In Apropiere: ZONA DE CASE
Etaj: P

Caracteristici

Vrei sa te muți intr-o zona cu aer curat, liniște si o priveliște de vis? Daca răspunsul tău este DA, vei avea parte de toate acestea in casa visurilor tale, probabil cea mai frumoasa vila din zonă, unde sufletul si acest concept nou, de ultima generație construiesc împreună casa ta.

AMPLASAMENT: Imobilul este localizat la 2 minute de Mall, Kaufland, Jumbo si autostrada, in zona Viile Sibiului, pe str. Orhideelor, o zona de case noi cu utilități complete: apa-canal, gaz metan si curent electric.

DESCRIERE SI FINISAJE:
Casa de tip duplex îți asigură prin spațiul generos calitatea, confortul si siguranța de care ai nevoie, si este compartimentata astfel:
Parterul casei are o suprafață utila de 73,40 mp si te întâmpină cu un living luminos si spațios fiind locul unde se va scrie povestea familiei tale, o bucătărie închisă unde îți vei putea surprinde familia si prietenii cu noi experiențe culinare, un spațiu tehnic un birou, hol si grup sanitar cu geam de aerisire, si ieșire in curtea din spate). La etajul in suprafață de 68,30mp te așteaptă 3 dormitoare, unul pentru tine si persoana iubita, si copiii in propriile lor dormitoare, pe care le poți amenaja in funcție de vârsta, pasiunea, si așteptările fiecăruia, dressing, balcon, hol si baie cu geam de aerisire) si mansarda in suprafață de 35mp utili (open space cu doua geamuri de aerisire pe lateral). Vedeta casei: curtea/gradina, in suprafață de 150 mp utili, unde te vei putea bucura in orice moment de natura, aer curat si soare, te vei încărca cu energie si îți va da starea de bine pe care toți o căutăm.

Casa se vinde la stadiul de gri avansat, astfel:
- exterior la cheie, curte pavata parțial cu zona verde in funcție de preferența dvs., cu gard executat lateral, spate si frontal, izolație exterioara cu polistiren 10cm, geamuri Salamander 7camere, 3 foi de sticla si ușa acces intrare principala;
- La interior predarea se face după cum urmează: casa zugrăvită la alb in vopsea lavabila, instalații curent, apa-canal trase la ambele bai si bucătărie, pereții tencuiți si tavane tencuite; la parter încălzire in pardoseala cu centrala termica iar la etaj, pereții tencuiți, tavane izolate cu vata minerala si rigips, încălzire în pardoseală, sape nivelate atât la parter cat si la etaj. In mansarda avem tavane izolate cu vata minerala si rigips. Prizele si întrerupătoarele nu sunt incluse in preț.

ALTE DETALII: Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate (cărămidă Protherm, țiglă Bramac). Plățile se fac eșalonat, astfel: avans 20% la rezervare si 20% după ce casa e acoperită, predare 30 septembrie 2023.
Fie ca alegi sa te bucuri de natura in aceasta casa superba, fie ca alegi sa petreci timp cu familia sau prietenii, este locul ideal unde poți trai bucuria fiecărei clipe!

Utilitati si Imbunatatiri

  • Utilități generale
  • Apă
  • Canalizare
  • Curent
  • Gaz

Proprietati similare

Reia cautarea Vezi mai multe