For saleHouse/Villa

4 room House / Villa for sale, Central area

sibiu135sqm utils4 rooms
175.000 EUR
ID: 532744
Floors: 1S+D+P+1E+M
Construction Year: 2007

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in centrul SIbiului - zona Milea, o zona linistita, cu strazi asfaltate si iluminate public, la 2 minute de centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: spatii comerciale (Billa, Trans Agape, Simpa), farmacii (Catena, Polisano Pharma), spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, institutii de invatamant (Gradinita nr. 4, Colegiile Agricol D.P.Barcianu si Cibinium, Facultatiile de Stiinte Economice, Inginerie, Litere si Arte si Psihologie), institutii financiar-bancare (Alpha Bank, Allianz Tiriac, Unicredit, Transilvania, etc...), statii de taxi si mijloace de transport in comun (traseele 2, 5, 12, 13, 17 si 22) si Hoteluri - Restaurant Ibis, Ramada, Continental Forum).

DESCRIERE: Vila este construita pe un teren in suprafata de aprox. 200 mp, are o deschidere de aprox. 10.ml, structurata pe doua nivele, si este compartimentata dupa cum urmeaza: la demisol, regasim o bucatarie utilata si mobilata si pivnita, la parter se regasesc: casa scarilor, birou, hol, un dormitor si o baie; la etaj se regasesc: casa scarilor, un hol, doua dormitoare si o baie; la mansarda se regasesc: casa scarilor, un dormitor spatios, o baie si doua terase.
Curtea este frumos amenajata, cu dale si spatiu verde. Imobilul dispune de acces auto si 2 locuri de parcare in curte.

FINISAJE: Imobilul dispune de toate utilitatile necesare, precum: centrala termica proprie, calorifere, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet.

ALTE DETALII: Vila functioneaza ca si unitate hoteliera, are site propriu, este inscrisa pe site-uri de promovare (ex: booking) si poate fi achizitionata ca si afacere la cheie. Vila se vinde impreuna cu un teren de 200 mp dintr-un spatiu comun total de 421mp

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
Search again More similar properties