fbpx
For saleLand

Teren Sura Mica cu deschidere la DJ 106, asfaltat

sibiuZona Vest
50.000 EUR
ID: 1667574

Details

Descoperiți Oportunitatea Excepțională de la Sura Mică – Teren Ideal pentru Dezvoltare

Localizare Premium: Situat în inima comunității Sura Mică, acest teren extraordinar oferă acces direct din DJ 106B către Ocna Sibiului. Cu o poziție strategică într-o zonă în ascensiune, terenul se află la intersecția dintre liniștea rurală și accesul facil către centre urbane.

Potențial Remarcabil: Acest teren, momentan clasificat ca extravilan agricol, este o pânză albă pentru visele dumneavoastră. Cu o deschidere generoasă de 12,5 metri liniari la o șosea asfaltată, vă oferă posibilitatea unică de a construi și a modela viitorul acestui spațiu. Fie că vă gândiți la o locuință personalizată, la un complex rezidențial sau chiar la un proiect comercial, terenul este adaptabil oricărui proiect de dezvoltare.

Investiție Inteligentă: Sura Mică este o comunitate în plină dezvoltare, iar investiția în acest teren nu este doar despre a construi o structură, ci și despre a deveni parte dintr-o zonă cu un potențial de creștere semnificativ. Este o oportunitate de a vă poziționa în calea dezvoltării urbane și a creșterii valorii imobiliare.

Oportunitatea Dumneavoastră de a Construi Viitorul: Vă invităm să explorați acest teren unic și să vă imaginați posibilitățile infinite pe care le oferă. Contactați-ne pentru a afla mai multe și pentru a începe călătoria dumneavoastră către realizarea unui vis.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties