For saleHouse/Villa

4 room House / Villa for sale, Central area

avrigZona Central122sqm utils4 rooms
100.000 EUR
ID: 529596
Floors: P+1E
Construction Year: 2015

Details

AMPLASAMENT: Casa este situata pe Valea Avrigului, o zona turistica in continua dezvoltare, vizitata periodic de sute de turisti fascinati de privelistea mediului inconjurator.

DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de aprox. 2200 mp, avand o suprafata utila de aprox. 122 mp, cu un regim de inaltime P+E, fiind compartmentata dupa cum urmeaza: la parter regasim un living generos cu iesire pe terasa, un dormitor, o bucatarie deschisa mobilata si utilata complet, inclusiv cu masina de spalat de vase, un hol, spatiu tehnic, o baie, si scara interioara care asigura accesul la etaj, unde se gasesc o baie si 2 dormitoare cu iesire pe terasa, de unde se poate admira privelistea superba asupra muntilor.

FINISAJE: Casa dispune de toate utilitatile necesare, printre care: centrala termica pe lemne, calorifere, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, sistem de alarma, sistem de supraveghere video.

ALTE DETALII: Casa se vinde mobilata si utilata. Bonus primiti aer curat si o liniste deplina, casa fiind ideala pentru locuinta, dar si pentru dezvoltarea unei afaceri, avand in vedere numarul mare de turisti din zona.

Amenities

Similar properties