For saleHouse/Villa

4 room House / Villa for sale, Central area

avrig122sqm utils4 rooms
100.000 EUR
ID: 529596
Floors: P+1E
Construction Year: 2015

Details

AMPLASAMENT: Casa este situata pe Valea Avrigului, o zona turistica in continua dezvoltare, vizitata periodic de sute de turisti fascinati de privelistea mediului inconjurator.

DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de aprox. 2200 mp, avand o suprafata utila de aprox. 122 mp, cu un regim de inaltime P+E, fiind compartmentata dupa cum urmeaza: la parter regasim un living generos cu iesire pe terasa, un dormitor, o bucatarie deschisa mobilata si utilata complet, inclusiv cu masina de spalat de vase, un hol, spatiu tehnic, o baie, si scara interioara care asigura accesul la etaj, unde se gasesc o baie si 2 dormitoare cu iesire pe terasa, de unde se poate admira privelistea superba asupra muntilor.

Oferta este un loc ideal pentru izolare si odihna in vremuri vitrege asa cum este prezentul pe care il traim.

FINISAJE: Casa dispune de toate utilitatile necesare, printre care: centrala termica pe lemne, calorifere, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, sistem de alarma, sistem de supraveghere video.

ALTE DETALII: Casa se vinde mobilata si utilata. Bonus primiti aer curat si o liniste deplina, casa fiind ideala pentru locuinta, dar si pentru dezvoltarea unei afaceri, avand in vedere numarul mare de turisti din zona.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
Search again More similar properties