fbpx
For saleHouse/Villa

Imobil cu 3 apartamente si teren 720 mp Piata Cluj

sibiuZona Piata Cluj200sqm utils6 rooms
249.000 EUR
ID: 966926
Floors: 1S+P+Pod

Details

AMPLASAMENT: Imobilul se afla in Piata Cluj – zona linistita, pe strada asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid la central Sibiului, situat intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, restaurant Kon Tiki, institutii de invatamant - Scoala Nr. 12, Grupul Scolar de Constructii si Arhitectura “Carol I”, Gradinita Nr. 2, statie de TAXI si mijloace de transport in comun pentru traseele 18, 2, 1, 115.
DESCRIERE: Imobilul construit in jurul anului 1970 construit pe un teren in suprafata totala de aprox. 720 mp, este format din 3 apartamente si are o suprafata utila de aprox. 200 mp. Pe toata suprafata construita exista pod care comunica.
Apartament 1 este format din 2 camere, bucatartie, baie , hol si pivnita sub tot apartamentul cu o suprafata utila de aprox. 60 mp. Apartamentul este alcatuit din 2 camere, bucatarie, baie, camara ,hol si are o suprafata utila de aprox. 60 mp, fara pivnita si are doua intrari. Apartamentul 3 este compus din 3 camere, bucatarie, camara, hol, baie, si pivnita sub o camera, cu o suprafata utila de aprox. 80 mp.
Curtea libera are o suprafata totala de aprox. 500 mp, deschidere la drum de aprox. 30 ml.
ALTE DETALII: Imobilul necesita renovare, exista si un plan de reamenajare pentru cei interesati.
Proprietatea beneficiaza de certificat energetic.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties