fbpx
For saleHouse/Villa

Casa noua Parter cu Etaj in Șelimbăr

selimbar120sqm utils3 rooms
185.000 EUR
ID: 1675002
Floors: P+1E

Details

Vrei sa te muți într-o zona mai retrasa si liniștită ? Paltinul Imobiliare îți propune la vânzare, o casa noua, cu 3 camere, in Șelimbăr acces ușor si rapid către Shopping City, transport asigurat de Primărie pentru elevi. In zona exista cabinet medical, biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legătura intre Șelimbăr si principalele artere ale Sibiului.

DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafața totala de aprox. 400mp, deschidere la drum de aprox. 12 ml. Regimul de înălțime al casei este P+E având o suprafață utila de aprox. 120 ml, curte libera de aprox. 250 ml. Parterul casei este format din bucătărie cu ieșire in curtea din spate, un living generos, hol si o baie cu geam de aerisire. Etajul casei este compus din 3 camere spațioase, hol, baie cu geam de aerisire si doua balcoane. Casa dispune si de garaj cu o suprafață de 20mp.
Casa este la stadiul de roșu si va fi predata la stadiu de alb la interior. Utilitățile sunt pe teren. Realizarea construcției a fost efectuata in 2023, cu o structura de cărămidă.
Principalul beneficiu pe care vi-l oferă aceasta casa este avantajul de a o aduce la stadiul dorit, cu finisajele dorite de dumneavoastră, punându-vă astfel amprenta personala așa cum mereu v-ați dorit.

Amenities

Similar properties

For saleHouse/Villa

Casa in Fantanele

120.000 EUR
fantanele
Search again More similar properties