fbpx
For saleHouse/Villa

Casa individuala in Orasul de Jos

sibiuZona Central130sqm utils6 rooms
160.000 EUR
ID: 1174746
Floors: P

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Orasul de Jos, pe o strada linistita la doar 200 m de Piata Mica, intre case, foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului. In imediata apropiere a locuinteti se afla numeroase puncte de interes public, precum: minmarket Simpa, farmacia Catena, loc de joaca pentru copii (Dumbrava Veseliei), restaurante (Butoiul de Aur, La Pasaj), cofetarie, institutii de invatamant Liceul Industrial Independenta , institutii financiar - bancare , (Raifaisen Bank), statie de TAXI.

DETALII: Imobil compus din 2 apartamente cu acces individual; primul apartament situat la parter compus din 1 camera, bucatarie si baie, iar cel de-al doilea
cu acces din curte (scara exterioara) compus din etaj 1 cu structura identica cu cea a parterului plus un dressing si acces din interior la podul amenajat unde regasim 2 dormitoare si un hol.
FINISAJE: pe exterior izolatie termica de 8 cm, la zidurile de 50 cm existente, tub drenaj cu fantana oarba, curte pavata, iluminat curte iar In interior instalatie termica noua pe toate nivelele, instalatie electrica noua, tencuit nou de la caramida.
Parterul se va preda utilat si mobilat cu mobila dormitor, pat matrimonial, mobilier bucatarie facut la comanda, mobilier baie cu cabina de dus, hota electrica, cuptor electric, plita, chiuveta, frigider, totul fiind amenajat cu gust si modern iar etajul si podul finisat la stadiul de alb..
Grupurile sanitare sunt prevazute cu incalzire in pardoseala.

ALTE DETALII: La parterul casei este o anexa, denumita camera tehnica cu uscatorie unde exista centrala termica, masina de spalat si panoul electric.
Casa este pretabila atat pentru locuit, dar si pentru investitie in regim hotelier datorita pozitionarii la doar cateva minute de centrul orasului.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties