For rentHouse/Villa

Casă de inchiriat in zona Stefan cel Mare

sibiuZona Vasile Aaron83sqm utils2 rooms
780 EUR / month
ID: 803792
Floors: P
Construction Year: 1970

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situate in cartierul de case Stefan cel Mare, zona linistita, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: spatii comerciale (Trans Agape, Profi), farmacii (Catena), locuri de joaca pentru copii, institutii de invatamant (Scoala Gen nr. 24, Lic. Energetic, Gradinita nr. 14 si 29) si financiar-bancare (ING, Banca Transilvania), statii de taxi, mijloace de transport in comun (traseele 2, 112, 114, 15, 14).

DESCRIERE: Casa are o suprafata utila de aprox. 83 mp. si este construita in jurul anului 1970, pe un teren in suprafata de aprox. 270 mp, cu o deschidere de aprox. 9 ml si este dispusa pe: P+Pod fiind compartimentata la parter cu un hol cu masuta si doua fotolii din care se poate patrunde in cele doua bucatarii inchise si utilate complet, in cele doua camere mobilate, spatioase si luminoase, si in cele doua bai, una fiind dotata cu cada iar cealalta cu cabina de dus.

Imobilul beneficiaza de acces auto, o curte in spate si a fost renovat in anul 2019. Structura imobilului este una rezistenta, realizata din caramida si acoperis din tigla.

FINISAJE: Imobilul se vinde la stadiul de finisat modern, cu centrala termica, calorifere, parchet laminat, lavabila alba, faianta, ferestre termopan, gard de imprejmuire.

ALTE DETALII: Spatiul se poate inchiria imediat si se preda "la cheie". Dotat complet cu electrocasnice, vesela si tacamuri.

Amenities

Similar properties

For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar