fbpx
For rent, For saleHouse/Villa

Casa 5 camere cu teren 757 mp , zona Lazaret

sibiuZona Lazaret316sqm utils5 rooms
329.000 EUR (2.500 EUR / month)
ID: 1015860
Floors: P+1E

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Lazaret, zona cu strazi asfaltate si iluminat public, acces facil la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar (Trans Agape), farmacie, institutii de invatamant (Scoala Generala nr. 20, Liceul tehnologic Henri Coanda - Ipas) si institutii financiar-bancare ( BRD), statii de taxi, mijloace de transport in comun (traseele 12, 14, 18, 115, 118) si Hotelul Libra.

DESCRIERE: Casa structura S+P+M, construita in anul 1982, dotata cu acoperis din tigla. Locuinta are o suparafata utila de aprox. 316 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel:
-la subsol: camera tehnica cu 2 centrale pe gaz( 1 pentru masarda si una pentru subsol si parter), spalatprie, uscatorie, sauna finladeza pentru 3 persoae pe curent, crama pavata cu caramida de 80 mp cu acces din curte.
- la parter: doua dormitoare cu parchet din stejar, 2 holuri unul mare su unul mic, bucatarie cu living open space de 38 mp, baie cu dus si geam de aerisire. Toate geamurile de la parte cu vedere la strada sunt cu vitralii originale, 2 usii de acces in curte una in partea din fata, una la terasa dinspre curtea interioara. Suprafata partereului este de 110 mp.
- la mansarda: 2 dormitoare cu o suprafata utila fiecare de aprox. 40 mp, cu baie proprie si dressing propriu, cu acces la un balcon cu vedere in gradina interioara.
- podul este podit cu fostane, accesul fiind pe o scara interioara ca de mansarda.
Casa dispune de un teren de 757 mp, balcon de 12 mp, pivnita de aprox. 20 mp.

FINISAJE: Casa este amenajata, renovata in anul 2017, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire centrala proprie, calorifere din aluminiu, usa metalica la intrare, usi interioare din lemn, parchet din lemn, gresie, faianta, piatra naturala, geamuri termopan, semineu pe lemne de 9 KW, sistem de supraveghere video, porti automatizate.

ALTE DETALII: Casa se vinde nemobilata.

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties