For saleApartment

4 room Apartment for sale, Strand area

sibiu120sqm utils4 rooms
128.000 EUR
ID: 437109
Floors: 3 / P+3E
Construction Year: 2009

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona noua a cartierului Strand, zona linistita de constructii noi, cu acces usor si rapid la Parcul sub Arini, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentar (Trans Agape), institutii de invatamant (Scoala nr. 1, Liceul Onisifor Ghibu), institutii financiar – bancare: BRD, Banca Transilvania, BCR, Raiffeisen Bank, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 10, 11, 111, 112, 114, 118, 19.

DESCRIERE: Apartament de lux la vila cu 3 nivele, situat la etajul 3 al cladirii, izolat termic pe exterior, construit in jurul anilor 2009, dotat cu acoperis din tigla, avand 3 apartamente pe palier. Apartamentul are o suprafata de aprox. 120 mp utili, structurat pe doua nivele, compartimentat astfel: la primul nivel se afla un living spatios cu bucatarie open space, dotata cu mobilier la comanda, loc de luat masa si utilata cu electrocasnice si masina spalat vase, cu iesire la balcon, elementul deosebit si unic reprezentand-ul semineul pe lemne, dormitor generos, baie cu jacuzzi si geam de aerisire, iar la al doilea nivel sunt doua dormitoare, baie cu cabina de dus. Cele 2 nivele sunt legate intre ele printr-o scara de lemn masiv, cu design clasic, si utilitate atat ca functiune cat si depozitare. Imobilul beneficiaza de loc de parcare privat.

FINISAJE: Apartamentul este amenajat modern intr-o gama de culori vesele, si dispune de urmatoarele imbunatatiri, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa metalica la intrare, usi de lemn pe interior, parchet din lemn masiv, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat.

Apartamentul este utilat si mobilat complet si modern, beneficiind de atmosfera calda a semineului!

Amenities

Similar properties

For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
Search again More similar properties