For rentApartment

Apartament la casa, zona Vasile Milea

sibiu110sqm utils4 rooms
370 EUR / month
ID: 938123
Floors: Mansarda / P+1E
Construction Year: 1991

Details

AMPLASAMENT: Imobil situat în zona Bulevardului Vasile Milea - Vasile Aaron, zona bine cotată pe piata imobiliară din Sibiu, zonă linistită, cu acces usor la centrul Sibiului, în imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: spații comerciale (Trans Agape, Profi), farmacii (Catena), locuri de joacă pentru copii, instituții de invătământ (Facultatea de Medicina, Scoala Gen nr. 4) și financiar-bancare (BCR, Alpha Bank), stații de taxi, mijloace de transport în comun (autobuzul 15).

DESCRIERE: Apartament la casa, intr-un imobil construit in jurul anului 1991, dotat cu acoperis din tigla, izolat termic pe exterior, in curte comuna cu inca o familie. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 100 mp, structura decomandata, fiind compartimentata dupa cum urmeaza: living cu bucatarie open space, 3 dormitoare, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, balcon de aprox. 7 mp cu acces din doua dormitoare.

FINISAJE: Locuinta a fost zugravita recent, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire centrala proprie, calorifere din otel, usa din lemn la intrare, usi interioare din lemn, parchet laminat, dusumea, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan,

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.

Amenities

Similar properties

For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
Search again More similar properties