For saleApartment

Apartament la casa, zona Piata Cluj

sibiu77sqm utils3 rooms
68.500 EUR
ID: 897975
Floors: Parter / P
Construction Year: 1965

Details

AMPLASAMENT: Imobilul se afla in Piata Cluj – zona linistita, pe strada asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid la central Sibiului, situat intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, restaurant Kon Tiki, institutii de invatamant - Scoala Nr. 12, Grupul Scolar de Constructii si Arhitectura “Carol I”, Gradinita Nr. 2, statie de TAXI si mijloace de transport in comun pentru traseele 18, 2, 1, 115.

DESCRIERE: Apartament la casa, situat la parter, intr-un imbil construit in jurul anului 1965, dotat cu acoperis din tigla, avand curte comuna cu inca o familie. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 77 mp utili, structura comandata, fiind compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie, hol, baie cu cada. Curtea este comuna cu vecinul din fata, fiecare avand 169 mp utili. Apartamentul dispune de parcare acoperita, pod si pivnita comuna.

FINISAJE: Locuinta este amenajata si dispune de urmatoarele dotari, precum: incalzire centrala proprie, usa la intrare si usile interioare sunt din pvc, tamplarie din pvc cu geamuri termopan, parchet laminat.

ALTE DETALII: Apartamentul se vinde cu banii cash.

Amenities

Similar properties

For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
Search again More similar properties