fbpx
For rentApartment

Apartament la casa, zona Piata Cluj

sibiuZona Piata Cluj69sqm utils2 rooms
300 EUR / month
ID: 1093142
Floors: 1 / P+1E

Details

AMPLASAMENT: Imobilul se afla in Piata Cluj – zona linistita, pe strada asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid la centrul Sibiului, situat intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, restaurant Kon Tiki, institutii de invatamant - Scoala Nr. 12, Grupul Scolar de Constructii si Arhitectura “Carol I”, Gradinita Nr. 2, statie de TAXI si mijloace de transport in comun pentru traseele 18, 2, 1, 115.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 1, intr-un imobil P+1, construit in jurul anului 1970, dotat cu acoperis din tigla. Locuinta are o suparafata utila de aprox. 69 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: doua camere, bucatarie cu camara, baie cu cabina de dus si geam de aerisire.

FINISAJE: Apartamentul este amenajat, zugravit anul acesta, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire centrala proprie, calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi interioare din lemn, parchet din lemn, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (plita si cuptor, hota, frigider).

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties