For saleApartment

3 room Apartment for sale, Central area

sibiuZona Central92sqm utils3 rooms
105.000 EUR
ID: 733031
Floors: Parter / D+P+Pod
Construction Year: 1920

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Orasul de Josr, zona linistita, intre case, foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului. In imediata apropiere a locuinteti se afla numeroase puncte de interes public, precum: minmarket Simpa, farmacia Catena, loc de joaca pentru copii (Dumbrava Veseliei), restaurante (Butoiul de Aur, La Pasaj), cofetarie, institutii de invatamant Liceul Industrial Independenta, institutii financiar - bancare, (Raifaisen Bank), statie de TAXI.

DESCRIERE: Apartament la casa situat la parterul unui imobil P+E, dotat cu acoperis din tigla, avand inca doua familii in curte. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 92 mp, structura comandat, fiind compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie cu camara, baie cu cada si wc. Locuinta dispune de asemenea de pod in suprafata de 30 mp si pivnita de 8 mp.

FINISAJE: Apartamentul necesita renovare, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire cu soba de teracota, usa din lemn la intrare, usi interioare din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta si geamuri cu tamplarie din lemn.

ALTE DETALII: Locuinta se vinde ata cu credit cat si cu plata cash.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
Search again More similar properties