For rent, For saleApartment

Apartament la casa, zona Calea Dumbravii

sibiu130sqm utils3 rooms
119.000 EUR (600 EUR / month)
ID: 826133
Floors: 1 / P+1E+Pod+M
Construction Year: 1970

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Calea Dumbravii – sens giratoriu cu B-dul. Vasile Milea, zona bine cotata pe piata imobiliara, la o distanta de 5 minute fata de centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: institutii de invatamant (Universitatea "Lucian Blaga", Facultatea de Inginerie, Scoala Generala nr. 5 "Regina Maria"), institutii financiar – bancare (BCR), Uni Credit, CEC Bank, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 1,12, 111, 11,112,114.

DESCRIERE: Apartament la casa situat la etaj, intr-o cladire construita in jurul anului 1970, izolata termic pe exterior, dotata cu acoperis din tigla. Apartamentul are curte comuna, unde se gasesc atat spatii de locuit cat si activitati comerciale. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 130 mp, structura pe doua nivele, impartiya astfel: in partea de jos se afla un hol spatios la intrare, living mare si insorit, bucatarie separate, baie cu cabina de dus, debara cu acces la pod; iar la mansarda mai sunt inca doua dormitoare si hol.

FINISAJE: Apartamentul este amenajat modern, renovat recent cu materiale de cea mai buna calitate, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire centrala proprie, usa din termopan la intrare, parchet din lemn, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri cu tamplarie PVC si geam termopan.

ALTE DETALII: Apartamentul se vinde mobilat si utilat (cuptor si plita, frigider).

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
Search again More similar properties