For rentApartment

Apartament doua camere, zona Selimbar – Kaufland

sibiu40sqm utils2 rooms
280 EUR / month
ID: 924696
Floors: 8 / P+11E
Construction Year: 2016

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in Doamna Stanca, zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: Shopping City, hypermarket LIDL, piata, magazine alimentare Trans Agape, Simpa, farmacii – Catena, Reteta, Sensiblu, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant- Şcoala Nicolae Iorga, Liceul Teoretic „Constantin Noica”, institutii financiar – bancare ING, Millenium, San Paolo, Banca Transilvania, CEC Bank, Banc Post, BCR, BRD, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 11,14,15,111.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 8, intr-un imobil cu 11 etaje, constructie 2016, izolat termic pe exterior, dotat cu lift si interfon la intrarea in bloc. Apartamentul are o suprafata utila de aprox. 40 mp, structura decomandat, fiind compartimentat astfel: living si bucatarie open space, dormitor, baie. Apartamentul dispune de un balcon de aprox. 1 mp si de un loc de parcare.

FINISAJE: Apartamentul este amenajat modern, avand urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere din otel, usa din metal la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (aragaz, hota, firgider, masina de spalat rufe, doua televizoare).

Amenities

Similar properties

For rentApartment

2 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For saleHouse/Villa

Casa In Turnisor P+M

132.000 EUR
sibiu
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
Search again More similar properties