For saleApartment

Apartament doua camere, zona Mihai Viteazu

sibiu48sqm utils2 rooms
51.900 EUR
ID: 869257
Floors: 9 / P+10E
Construction Year: 1974

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Mihai Viteazu - Biserica, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare Trans Agape, Simpa, farmacii – Catena, Reteta, Sensiblu, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant- Şcoala Nicolae Iorga, Liceul Teoretic „Constantin Noica”, institutii financiar – bancare ING, Millenium, San Paolo, Banca Transilvania, CEC Bank, Banc Post, BCR, BRD, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 11,14,15,111.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil cu 10 nivele, construit in jurul anului 1974, dotat cu interfon la intrare, lift nou, avand 4 apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 48 mp, structura circular, fiind compartimentata astfel: doua camere, bucatarie cu camara, baie cu geam de aerisire, balcon de aprox. 7 mp inchis in cornier cu acces din sufragerie. Apartamentul dispune de pivnita la subsolul blocului de aprox. 5 mp.

FINISAJE: Locuinta este amenajata clasic si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica de cartier, calorifere de otel si fonta, usa metalica la intrare, parchet laminat si parchet din lemn in camere, gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan.

ALTE DETALII: Apartamentul se vinde mobilat sau nemobilat. Se poate achizitiona atat cu banii cash cat si prin imprumut bancar.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
Search again More similar properties