For saleApartment

Apartament doua camere, zona Intrarea Siretului

sibiu62sqm utils2 rooms
74.500 EUR
ID: 884383
Floors: 3 / P+3E
Construction Year: 2008

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Calea Dumbravii – sens giratoriu cu str. Siretului, intr-un complex nou de locuinte, zona linistita, aproape de Parcul sub Arini, Padurea Dumbrava, zona bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor si rapid la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: Policlinica Astra, Policlinica Medica, Medclinic, Policlinica Diamed, magazin alimentar Simpa, loc de joaca pentru copii Arkadya, institutii de invatamant (Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Grădiniţa Nr. 5), institutii financiar – bancare (BCR), statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 14,13,111.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 nivele, izolat termic pe exterior, construit in anul 2008, dotat cu interfon, avand patru apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 62 mp, structura decomandat, fiind compartimentat astfel: doua camere, bucatarie, baie cu cada. Apartamentul dispune de un balcon in suprafata de aprox. 6 mp si de un loc de parcare privat.

FINISAJE: Apartamentul a fost renovat in anul 2019 si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan.

ALTE DETALII: Locuinta se vinde mobilata si utila (plita si cuptor, hota, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase).

Amenities

Similar properties

For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For saleHouse/Villa

Casa In Turnisor P+M

132.000 EUR
sibiu
For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For rentApartment

2 room Apartment for rent

350 EUR / month
selimbar
Search again More similar properties