For rentApartment

Apartament doua camere, zona Ciresica

sibiu52sqm utils2 rooms
320 EUR / month
ID: 883131
Floors: 7 / P+10E
Construction Year: 2016

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Complex Ciresica, zona linistita, intre blocuri, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: minimarket Profi, farmacia Polisano, la 5 minute distanta fata de Piata Rahovei, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant (Gradinita nr. 43), institutii financiar - bancare (BCR, BRD), statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 11,14,15,111, l, cabinet medical.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil cu 10 etaje, izolat termic pe exterior. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 52 mpu, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: la intrare avem un hol spatios din care se patrunde in dormitorul cu pat matrimonial, in livingul modern de unde se face accesul pe balcon, in bucataria mobilata si utilata si in baia cu cabina de dus si geam de aerisire.

FINISAJE: Locuinta este amenajata modern si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa de metal la intrare, gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, mobila de calitate.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet cu aparate electrocasnice de calitate, incorporate (plita, cuptor, frigider, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, 3 TV-uri).
Fara animale de companie.

Amenities

Similar properties

For saleApartment

Apartment

110.000 EUR
sibiu / Zona Sub Arini
For saleApartment

8 room Apartment for sale

120.000 EUR
selimbar
For rentApartment

3 room Apartment for rent

325 EUR / month
selimbar
For saleApartment

Mansarda in Terezian

27.500 EUR
sibiu
For rent, For saleHouse/Villa

8 room House / Villa

320.000 EUR (1.500 EUR / month)
selimbar
Search again More similar properties