fbpx
For rentApartment

Apartament cu 3 camere de închiriat | Bld. Mihai Viteazul

sibiuZona Mihai Viteazul55sqm utils3 rooms
350 EUR / month
ID: 1279280
Floors: 7 / P+8E

Details

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Mihai Viteazu - Biserica, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare Trans Agape, Simpa, farmacii – Catena, Reteta, Sensiblu, parc de joaca pentru copii, institutii de invatamant- Şcoala Nicolae Iorga, Liceul Teoretic „Constantin Noica”, institutii financiar – bancare ING, Millenium, San Paolo, Banca Transilvania, CEC Bank, Banc Post, BCR, BRD, statie de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 11,14,15,111.

DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil cu 8 nivele, construit in jurul anului 1980, dotat cu interfon la intrare, lift nou, avand 4 apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 55 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: 2 dormitoare, living+bucatarie, baie.

FINISAJE: Locuinta este amenajata si dispune de urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie, calorifere de otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan si un geam cu tamplarie din lemn.

ALTE DETALII: Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat (frigider, aragaz, masina de spalat rufe, TV).

Amenities

Similar properties

Search again More similar properties